Loos, da's service

Snelheid
We herstellen, verkopen en verzorgen uw Citroën. En we doen dat erg snel, correct en aan de juiste prijs zodat u zich geen nummer hoeft te voelen en nodeloos lang moet wachten.

Persoonlijk contact
In ons familiebedrijf is persoonlijk contact erg belangrijk. We kennen onze klanten en zij kennen ons. U kan uw Citroën zonder zorgen achterlaten, want u weet dat hij in goede handen is. U tevreden onderweg met een Citroën uit onze garage, daar gaan we elke dag voor. En als het even niet meezit, helpen we u zo snel mogelijk verder.

Kwaliteit troef!
Garage Loos is niet zomaar een Citroën-garage. We zijn échte kenners. Dat garanderen we:

Onderhoud en herstellingen
Klein en groot onderhoud, herstellingen aan elektronica & mechanica... geen vraag is ons te veel. We garanderen ook nazicht voor verkoop.

Koetswerkherstelling
Onze carrossiers doen uw wagen er weer als nieuw uitzien. Uitblutsen, herstellen, polijsten en schilderen. Schitteren zal uw Citroën!

Accessoires
Een gps of carkit inbouwen? Nood aan een dakbox tijdens de vakantie? We doen het in een handomdraai. Ook voor niet-originele Citroën-accessoires.

Grondige poetsbeurt
Geen stofje of vlekje ontsnapt aan de aandacht. Uw koetswerk, binnenbekleding en motorruimte waren nog nooit zo proper. Tevens waxen wij uw wagen voor een schitterend resultaat!

Vervangwagen
Hebt u volgens uw polis recht op een vervangwagen? Dan zetten we hem alvast klaar. Een wagen huren tijdens uw herstelbeurt? Ook dat is geen probleem.

Onderdelen
We hebben een grote voorraad onderdelen voor alle Citroën-modellen. En razendsnelle kanalen om speciale stukken te bestellen. You name it, we've got it.